Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز دانش آموزانی که در سال تحصیلی جدید قرار است وارد مقطع بالاتر بشوند باید به مدرسه دیگری نقل مکان کنند؛ که این موضوع دغدغه زیادی در انتخاب مدرسه را برای والدین بوجود آورده است.

پایان فصل امتحانات مدارس در خرداد ماه، به این معناست که دانش آموزان یکسال تحصیلی را پشت سر گذاشته اند و یکسال به سواد و تجارب آن ها در زندگی بیشتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


زمانی که مدارس دولتی دچار ضعف از جمله فضای آموزشی، امکانات، تجهیزات شوند طبیعی است که مدارس غیر انتفاعی گزینه انتخابی خانواده ها می شود و با گسترش مدارس غیر دولتی با نام های مختلف باعث نگرانی خانواده ها می شود.
به دلیل مسائل اقتصادی دولت بودجه کمی را به آموزش و پرورش اختصاص می دهد و همین مسئله باعث ضعف مدارس دولتی شده، در همین راستا افرادی به مدارس داری به اشکال مختلف می پردازند و زمانی که والدین دانش آموزان مدارس دولتی از لحاظ امکانات و تجهیزات در سطح ضعیفی می بینند، علیرغم میل باطنی شان تصمیم می گیرند فرزندان خود را غیر دولتی ثبت نام کنند.

هر خانواده ای توان پرداخت شهریه مدارس غیر دولتی را ندارد


مدارس غیر دولتی با نام های مختلف فعالیت می کنند، شهریه این مدارس در مقاطع مختلف متغیر است و هر خانواده ای هم توان پرداخت این مبالغ را ندارد، اما باتوجه وضعیت این روزهای مدارس دولتی خانواده ها به هرنحوی که شده مبلغ مورد نیاز را برای این ثبت نام آماده می کنند.
برخی از مدارس دولتی به بهانه های مختلف با ارائه برنامه های جانبی از خانواده ها پول می گیرند، این در حالی است که هر ساله بخشنامه های مختلفی اعلام می شود که مدارس دولتی حق گرفتن شهریه از خانواده ها را ندارند، اصل ۳۰ قانون اساسی هم به این موضوع اشاره کرده است.

در سال های اخیر توجه به مدارس دولتی کمرنگ شده است


در این رابطه خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز نظر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی را جویا شد.

فرهاد فلاحتی با اشاره به این موضوع گفت: وزارت آموزش و پرورش باید توجه ویژه به هر دو مدرسه داشته باشد، هرچند که مدارس دولتی و غیردولتی قوانین مربوط به خودشان را دارند اما نباید تفاوت قائل شد.
وی در ادامه گفت: دولت باید براساس قانون حرکت کند و موارد قید شده در کتاب قانون را در اولویت کاری خود قرار دهد، با همه این تفاسیر در این چند ساله توجه به مدارس دولتی کمرنگ شده است.
علیرضا سلیمی عضو دیگر کمیسیون گفت: به دلیل اینکه مدارس دولتی از لحاظ مالی در مضیقه هستند دولت برای جبران این خلاء قصد توسعه مدارس غیردولتی را دارد تا به این بهانه بتواند بتواند هزینه های جاری را از جیب مردم برداشت کند.
وی افزود: دولت به دنبال گسترش مدارس غیرانتفافی در سراسر کشور است در واقع دولت برای پرداختن بخشی از هزینه های آموزش و پرورش به این کار پرداخته است.
گفتنی است مدارس دولتی و غیر دولتی دارای تفاوت های بسیار هستند یکی از لحاظ امکانات، تجهیزات و غیره در شرایط خوبی به سر می برند و دیگری از لحاظ نیروی انسانی و معلم در وضعیت خوبی دارد، اما هر کدام دارای ضعف های بسیار و مشکلات عدیده هستند این معضلات خانواده ها را دچاراسترس کرده است، از یک طرف دوست دارند فرزندانشان در بهترین شرایط ممکن تحصیل کنند و از طرفی هم دوست ندارند در هر مدرسه ای درس بخوانند.
اینکه آن ها بخواهند فرزندانشان در ایده آل ترین وضعیت ممکن تحصیل کنند حق طبیعی آن ها است اما با وضعیت ممکن نمی توانند آن چیزی را که می خواهنددر قبال فرزندانشان انجام دهند.

خبرنگار : حسین طالبی

706

مدارس دولتی مدارس غیر انتفاعی دانش آموزان خانواده شهریه مدارس فرهاد فلاحتی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی علیرضا سلیمی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مدارس دولتی مدارس غیر انتفاعی دانش آموزان خانواده شهریه مدارس عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۰۲۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۶ هکتار از اراضی ملی استان اردبیل رفع تصرف شد

فرمانده یگان حفاظت از اراضی راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: در سال گذشته ۱۱۶ هکتار از اراضی دولتی به ارزش ۲۱۵۵ میلیارد تومان در سطح استان اردبیل رفع تصرف شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، مهدی نوظهور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یگان حفاظت از اراضی راه و شهرسازی استان اردبیل در برخورد قانونی با متخلفین و متعرضین به حریم زمین‌های دولتی و خلع ید این افراد قاطعانه عمل می‌کند.

وی از اجرای ۲۴۵۰ مرحله گشت یگان حفاظت از اراضی خبرداد و افزود: همچنین درسال گذشته ۸۳ مورد رفع تعرض از ۳۰ هکتار زمین به ارزش ۱,۲۶۶ میلیارد تومان انجام شده است.

فرمانده یگان حفاظت از اراضی اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل به اقدامات انجام گرفته اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۸۱ پرونده در محاکم دادگستری تشکیل و با اجرای ۵۱ حکم قضائی ۸۶ هکتار زمین دولتی به ارزش ۸۸۹ میلیارد تومان رفع تصرف شد.

نوظهور ادامه داد: مردم عزیز می‌توانند گزارش تخلفات مربوط به زمین خواری، ساخت و سازها و تصرفات غیرقانونی در زمین‌های دولتی را از طریق شماره پیامک ۳۰۰۰۴۱۷۳۵ به کارشناسان یگان حفاظت از اراضی اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل اطلاع دهند.

کد خبر 751527

دیگر خبرها

  • تولید ۳.۶ میلیون نهال در خراسان شمالی طی سال جاری
  • دولتی ها در جمع خبرنگاران - ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • سرگردانی مسافران در فرودگاه‌های انگلیس در پی بروز اشکال فنی در رایانه‌ها
  • رفع تصرف ۱۱۶ هکتار از اراضی دولتی در استان اردبیل
  • ◄ امسال سازمان بنادر و بخش غیر دولتی ۱۵۴ همت سرمایه‌ گذاری می‌ کنند
  • ۱۱۶ هکتار از اراضی ملی استان اردبیل رفع تصرف شد
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • انتخاب ۲۵ محصول برتر از بین دو هزار و ۵۰۰ نمونه
  • کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟