Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان مرزی بندر آستارا گفت: نقش مدیریت سرمایه گذاری به عنوان یک اقدام کارآفرینانه با مدیریت تعلیم و تربیت در ایجاد مدارس غیردولتی باید از یکدیگر تفکیک شود.

به گزارش ایلنا از آستارا، یونس رنجکش در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان آستارا بیان کرد: از مهمترین سیاست‌های دولت برای جلب مشارکت های مردمی حضور در راه اندازی مدارس غیر دولتی بهره‌مندی از سرمایه‌گذاران بود تا در کنار سرمایه‌های حوزه تعلیم و تربیت ضمن برداشتن بخشی از مشکلات آموزش و پرورش در راستای ارتقای سطح کمی و کیفی خدمات آموزشی عمل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: متاسفانه امروز به رغم همه تلاش‌های خوبی که در توسعه مدارس دولتی شاهد هستیم به دلیل عدم هدایت صحیح سرمایه‌گذاری‌ها و اتصال حلقه های مهم سرمایه‌گذار بخش سخت افزاری با حوزه آموزشی و نرم افزار شاهد عدم کارایی های لازم در بسیاری از این نوع از مدارس هستیم.

وی ادامه داد: این مشکل در شهرستان‌های کوچک بیشتر دیده می شود زیرا بسیاری از مدارس غیردولتی نه‌تنها از کیفیت های آموزشی لازم برخوردار نیستند بلکه از نظر فضای آموزشی نیز در ساختمان های ایجاد شده اند که کیفیت و استاندارد های لازم را از نظر ارتقای سطح کیفی ندارند.

به گفته فرماندار آستارا؛ گاهی مشاهده شده است افراد پس از سالها تلاش و تجربه در کسوت معلمی و بازنشسته شدن در این شغل در پی راه اندازی مدارس غیردولتی هستند که به دلیل نداشتن سرمایه لازم و عدم آشنایی با شرایط و فضای کسب و کار در این حیطه حتی با فروش املاک و خانه خود سعی در راه اندازی این نوع مدارس دارند که در نهایت با مشکلات روبرو می‌شوند و درآمدهای آنان جوابگوی هزینه‌ها نیست و مدارس هم کیفیت لازم آموزشی و پاسخگویی را ندارند.

وی یادآورشد: آموزش و پرورش باید تلاش کند تا در ساماندهی متقاضیان و برقراری حلقه های ارتباطی بین سرمایه های آموزشی و تعلیم و تربیت با سرمایه‌گذاران ساخت و ساز فضاهای آموزشی موجود برطرف شود.

فرماندار آستارا در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وجود فضای رقابتی در بین مدارس غیردولتی برای جذب دانش آموزش افزود: آنچه که در این زمینه مهم است مدیریت برنامه ریزی در ایجاد امکانات با کیفیت و خدمات مناسب در راستای آموزش می باشد که موجب جذب مخاطبین می‌شود.

وی همچنین با تاکید به ایجاد فضای مناسب برای ثبت نام دانش آموزان در مدارس نمونه مردمی و دولتی در آستارا افزود: پذیرش دانش آموزان در این مدارس باید با معیار استعداد، علاقه مندی و توانایی‌های علمی برای همه یکسان باشد و هیچ توجیهی برای سفارشی پذیری و امتیازات ویژه پذیرفتنی نیست.

وی گفت: هیچ کس حق ندارد در خصوص سرمایه‌های انسانی جامعه و پرورش استعدادها سلیقه‌ای برخورد کند زیرا این استعدادها حق الناس هستند و هرگونه کوتاهی در این زمینه می‌تواند موجب آسیب‌پذیری در تولید سرمایه‌هاو منابع انسانی در آینده شود .

وی از رئیس آموزش و پرورش خواست تا دقت های لازم در زمینه ثبت نام از دانش آموزان انجام و از هرگونه تضییع حقوق دانش آموزان جلوگیری شود.

رئیس شورای آموزش و پرورش آستارا همچنین خواستار مزین سازی  محیط های آموزشی در کنار برنامه ریزی برای آموزش های مهارتی در بین دانش آموزان با هدف ارتقای سطح دانش و اطلاعات عمومی آنان و هدایت صحیح برای  روی آوردن به سمت رشته های تحصیلی مورد نیاز جامعه شد.

رنجکش گفت: ما باید از هم اکنون در فضاهای آموزشی دانش‌آموزان را با بازار کار و اشتغال آینده آشنا کنیم و از هرگونه اعمال سلیقه بر اساس خواسته‌های خانواده یا اولیا مدرسه در زمینه تحصیل در رشته ای غیر از علاقمندی و استعداد دانش آموزان بپرهیزیم زیرا نمونه این مداخلات آن اتفاق خواهد افتاد که امروز شاهد فارغ التحصیلان بسیاری در جامعه هستیم که رشته های تحصیلی آنها با بازار کار همراه نیست.

وی گفت: امروز بازار کار بیشتر به سمت رشته های فنی و حرفه ای است که باید تلاش کنیم بر اساس نیاز جامعه و علاقمندی به دانش آموزان مهارت های لازم را یاد بدهیم.

وی همچنین خواستار نظارت جدی در زمینه عدم دریافت هزینه های ثبت نام در مدارس دولتی و غیر دولتی و توجه به قیمت‌های مصوب برای کاهش فشار مالی به اولیاء دانش آموزان شد‌

در این جلسه سجاد موسوی رئیس آموزش و پرورش آستارا هم در ارائه گزارشی از وضعیت تحصیلی دانش آموزان و اقدامات انجام گرفته در تابستان برای غنی‌سازی اوقات فراغت آنان و همچنین برنامه ریزی برای آغاز سال تحصیلی آینده شد.

وی گفت : امسال بیش از ۱۷ هزار نفر دانش آموز سال تحصیلی جدید خود را در مهرماه ۹۷ آغاز خواهند کرد.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت آموزش و پرورش شهرستان بازار کار تعلیم و تربیت حقوق سرمایه گذاری نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۸۱۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت تسنیم از اشتیاق معلم نمونه کشور برای تعلیم و تربیت

خبرنگار تسنیم در استان چهارمحال و بختیاری به پای صحبت معلم نمونه کشوری می‌نشیند، معلمی که دانش‌آموزان را مانند فرزندان خود دوست دارد و شور و شوق عجیبی برای تعلیم و تربیت دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، معلمان مظهر شکوفایی و  تجلی‌گر اسرار نهفته در قعر ناشناخته‌های جهان هستی می‌باشند، عاشقانی که با وجود مشقت و سختی بسیار، از آسودگی به آسانی می‌گذرند.

اما گذر ازمشقت و سختی حاکم در راه رسیدن به مقام بزرگ آموزگاری برایشان دشوار است چرا که علم آموزی همان رسالت انبیا و پیغمبران الهی است.

معلم پیش از اینکه یک معلم باشد دانش آموزِ آموزگاری از جنس محبت بوده است، آموزگاری که تقدس حرفه دبیری را در جای جای ذهن دانش آموز خویش حک کرده است و این تقدس ماندگار در ذهن دانش آموز است که او را  در مسیر معلمی و آموزگار شدن قرار داده است.

پای گفت گو با معلمی می‌نشینیم که بیست و چهار سال از عمر گرانقدر خویش را به آموزگاری وتدریس در مدرسه عشق و ارادت مشغول بوده است.

جعفر عالی‌پور، دبیر استان چهارمحال وبختیاری است که به عنوان معلم نمونه استان انتخاب و پس از آن نیز به عنوان معلم نمونه کشور انتخاب شد، فردی که  به دنبال علاقه خویش در حوزه آموزگاری به حرفه شریف معلمی پا گذاشت وهم‌اکنون به علم آموزی در مدرسه خیام، تیزهوشان و فرهنگیان شهرکرد مشغول  است.

شور و اشتیاق عجیب معلم نمونه استان برای تدریس

خبرنگار تسنیم پای گفت‌وگو با این معلمنمونه می‌نشیند، واژه‌ها و کلمات از زبان معلم نمونه چهارمحال وبختیاری با شور و اشتیاق عجیبی بیان می‌شوند و کلمات جاری از زبانش  بیانگر عشق وعلاقه او در حرفه  معلمی است.

فهم و یادگیری دانش‌آموزان از هر چیز دیگر برایش مهم‌تر و در اولویت است و برای یادگیری موثر دانش آموزان خویش، در حین تدریس از روش‌های نوین یادگیری همچون کاوشگری استفاده می‌کند و با  بهره‌گیری از انیمیشن‌های آموزشی، دروس تحصیلی را با زاویه و دید بهتری به نمایش می‌گذارد و موجبات آموزش بهتر و یادگیری بیشتر دانش آموزان را فراهم می‌آورد.

عالی‌پور با تاکید بر نقش معلمان در جامعه و تاثیر بسیار آموزگاران در تربیت دانش آموزان و آینده سازان کشور  عنوان کرد: معلمان نه تنها دانش و مهارت‌های آموزشی را به دانش‌آموزان انتقال می‌دهند، بلکه ارزش‌های اجتماعی، اخلاقی و فرهنگی را نیز به آن‌ها آموزش می‌دهند که تأثیر بسیار زیادی بر جامعه دارد.

دانش‌آموزان را مثل فرزندان خود دوست دارم

وی ادامه داد: معلمان با تأثیرگذاری در دیدگاه‌های دانش آموزان و هدایت درست آن‌ها می‌توانند به رشد بهتر جامعه کمک کنند. معلمان با آموزش ارزش‌های اجتماعی، تفکر انتقادی و همدلی،  می‌توانند به ایجاد یک جامعه پویا و پیشرو کمک کنند و نقش مهمی در ترویج دانش و فرهنگ  ایفا کنند.

معلم نمونه استان چهارمحال و بختیاری مطرح کرد: آموزگاران با ارائه مطالب و درس‌های متنوع، دانش‌آموزان را به دنیای پیرامون خود آشنا می‌کنند و علاقه آن‌ها را به یادگیری و تحقیقات عمیق‌تر تقویت می‌کنند و نقشی بزرگ در شکل‌دهی به روابط اجتماعی دانش‌آموزان دارند.

وی دانش آموزان خود را ارزشمند و عزیز و موفقیت آنان را دلیلی برای خوشحالی خود دانست و خاطرنشان کرد: دانش‌آموزانم همچون فرزندان خودم هستند و مانند فرزندان خود آن‌ها دوست دارم و از موفقیت آن‌ها بسیار خوشحال می‌شوم.

انتهای پیام/7540/.

دیگر خبرها

  • نگاه پلیس به دستگاه تعلیم و تربیت ستودنی است
  • ۱۷۰ مربی برای برگزاری دوره‌های هویت در مدارس مرکزی آموزش دیدند
  • روایتی از شوق همه‌جانبه معلم بروجنی در تربیت نسل آینده
  • طهرانچی: مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده‌ایم/ آفت مدارس آموزش حافظه‌محور است
  • آفت مدرسه‌ها آموزش حافظه‌محور است/ مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده‌ایم
  • روایت تسنیم از اشتیاق معلم نمونه کشور برای تعلیم و تربیت
  • معلم، کلید بهره‌برداری از گنجینه‌‌ای تمام‌نشدنی را به دانش‌آموز می‌دهد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه