Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایران، این دستورالعمل وزارت آموزش‌و‌پرورش بر اساس شکایت‌های مردم صادر شده است. در این زمینه برخی از خانواده‌ها می‌گویند کلاس درس فوق‌برنامه‌ای در روزهای کرونایی در مدارس تشکیل نشده، بنابراین مدیران مدارس باید پول‌های فوق‌برنامه‌های غیرآموزشی را برگردانند. با این دستورالعمل اگر چه برخی از مدارس بخشی از هزینه‌ها را عودت دادند اما هستند مدارسی که اعلام کرده اند کلاس‌های ویژه اردو‌های علمی در ایام نوروز به صورت آنلاین برگزار شده و به همین دلیل آنها هیچ هزینه‌ای را برنمی‌گردانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مادر یکی از دانش‌آموزان با گلایه نسبت به پرداخت نشدن این فوق‌برنامه‌ها می‌گوید: «دخترم سال آخر رشته تجربی است و امسال هم کنکور دارد. مدرسه سال گذشته حدود 5 میلیون تومان بابت فوق‌برنامه آموزشی و غیرآموزشی از ما دریافت کرد. این پول هم برای اردوهای علمی نوروز و کلاس‌های رفع اشکال و کنکور گرفته شد اما به‌خاطر کرونا تمام برنامه‌ها آنلاین برگزار شد. وقتی به مدرسه مراجعه کردیم و گفتیم حداقل این پول را برگردانید، به ما گفتند که ما این کلاس‌ها را آنلاین برگزار کردیم.»

محمودی یکی دیگر از اولیا برای پسرش که کلاس پنجم ابتدایی است حدود یک میلیون و 700 هزار تومان هزینه فوق‌برنامه‌های آموزشی پرداخت کرده است. او از روند برگزاری این کلاس‌ها گلایه دارد و می‌گوید: «چند وقت پیش متوجه شدیم که آموزش و پرورش بخشنامه کرده که خانواده‌ها می‌توانند پول کلاس‌های فوق‌برنامه را بگیرند . ما به‌ همراه جمعی از خانواده‌ها به مدرسه رفتیم و از مدیر مدرسه خواستیم تا این پول را برای سال آینده دانش‌آموزان ذخیره کند اما مدیر اعلام کرد که در این یک ماه که ستاد ملی مقابله با کرونا مدارس را باز کرده می‌توانیم فوق‌برنامه‌ها را ارائه کنیم. ما مخالفت کردیم و آنها هم تصمیم گرفتند به‌صورت مجازی برخی از موارد را آموزش دهند. چند روزی است که پسرم روزی نیم ساعت کلاس کامپیوتر، نیم ساعت شطرنج، نیم ساعت قرآن، نیم ساعت نقاشی و زبان دارد. خودم به مدیر مدرسه گفتم از این روند آموزش راضی نیستم و خانم مدیر هم اعلام کرد شما چند نفر محدود هستید و بقیه خانواده‌ها راضی هستند. برای همین ما هم به مدیر مدرسه گفتیم تا تکلیف مدارس برای سال جدید روشن نشود بچه‌ها را پیش ثبت‌نام نمی‌کنیم.»

همان زمان بسیاری از والدین اظهار داشتند مدیران مدارس تکلیف برخی از هزینه‌های جانبی مانند سرویس رفت‌وآمد مدرسه و ناهار را روشن کرده‌اند. مادر مریم دانش‌آموز سال دوازدهم علوم انسانی درباره این هزینه‌ها می‌گوید: مدیر مدرسه گفته که پول سرویس مدرسه برای سال آینده ذخیره می‌شود و غذا هم خودم برای دخترم می‌گذاشتم.

مردم شکایتشان را اعلام کنند

 مجتبی زینی‌وند، رئیس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی و خانواده وزارت آموزش و پرورش معتقد است بسیاری از مدیران هزینه‌های فوق‌برنامه را پرداخت کرده‌اند و برخی هم آن را برای سال آینده دانش‌آموزان ذخیره کرده‌اند. البته خانواده‌ها اگر شکایتی دارند و فکر می‌کنند که مدیر مدرسه غیردولتی تخلفی انجام داده، اولیای دانش‌آموزان برای پیگیری موضوع می‌توانند مراتب را به شماره تلفن ۴۳۱۷ اعلام کنند. وی در این باره  می‌گوید: خانواده‌ها باید بدانند که جریان آموزش پویا بوده است و آنها باید شهریه آموزشی را بر اساس مصوبه شورای سیاستگذاری پرداخت کنند. مدارس باید مبالغ مربوط به فوق برنامه‌های غیرآموزشی مثل هزینه اردوها؛ هزینه غذا و سالن‌های ورزشی را برگردانند. ما در حال بررسی این موضوع هستیم و به استان‌ها هم ابلاغ کردیم که پیگیر بازگشت این پول‌ها باشند. البته برخی از مدارس به خانواده‌ها گفتند که این پول برای سال آینده ذخیره می‌شود. برخی‌ها هم برگشت داده‌اند. البته همچنان خانواده‌ها برای دریافت این هزینه‌ها زمان دارند. معلم‌های مدارس غیرانتفاعی همچون روزهای آموزش حضوری برای دانش‌آموزانشان وقت گذاشته‌اند. این وقت بیشتر از ساعت آموزشی مدرسه هم بوده است. خانواده‌ها این موضوع را درنظر بگیرند که مؤسسان مدارس غیردولتی باید اجاره بها، هزینه مدرسه و حقوق معلمان را بدهند و هزینه کم نشده است.

زینی‌وند در ادامه درباره پیش ثبت‌نام مدارس غیرانتفاعی می‌گوید: برای امسال هم مثل سال‌های گذشته برای منطقه یک تا ٦ ناظر مستقیم در ادارات آموزش و پرورش مستقر کردیم. اگر اولیا شکایتی دارند می‌توانند به مناطق مراجعه کنند و شکایت خود را به ناظران ما منتقل کنند. آنها به مدارس می‌روند و موضوع اخذ شهریه را پیگیری می‌کنند. در منطقه یک تا ٦ هر روز ناظران ما در ادارات مستقر هستند و در مناطق ٧ به بالا هم دو روز در هفته ناظران در ادارات آموزش وپرورش حضور دارند. البته نظارت‌های روزانه ناظران به مدارس به‌صورت سرزده هم انجام می‌شود.

زینی‌وند در پاسخ به این سؤال که الگوی شهریه چه زمانی نهایی می‌شود، می‌گوید: پایان همین هفته میزان شهریه‌ها اعلام می‌شوند.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی درباره این موضوع که ممکن است کرونا تا آخر سال در کشور باشد و این موضوع مطرح می‌شود که آموزش‌های مدارس به‌صورت مجازی باشد هم می‌گوید: این موضوع را در الگوی شهریه مدارس در نظر گرفته‌ایم.ما شهریه ثابت مدارس را اعلام می‌کنیم.

 او درباره نظارت بر ثبت‌نام مدارس غیردولتی هم می‌گوید: سال گذشته شکایت‌های مردمی داشتیم که برخی از مدارس شهریه‌های بالایی از خانواده‌ها دریافت کرده‌اند. همین موضوع موجب شد تا بازرسان ما به مدارسی که مردم شکایت کرده بودند سرزده مراجعه کنند.بعد از بررسی‌های لازم متوجه شدیم که حدود ٣٠ مدرسه شهریه اضافی از خانواده‌ها دریافت کرده‌اند. همین موضوع موجب شد تا شورای نظارت شهر تهران برای پیگیری برگشت شهریه تشکیل جلسه دهد و به این مدارس اعلام کرد که باید شهریه اضافی را به خانواده‌ها برگردانید. برخی مدارس شهریه‌ها را مسترد کردند اما برای ٧ مدرسه هم که تخلف کرده بودند حکم تعطیلی صادر شده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: آموزش و پرورش فرهنگیان معلمان اخبار فرهنگیان دانشگاه فرهنگیان مدارس غیردولتی اخبار استخدامی آموزش و پرورش اخبار معلمان خبرگزاری فرهنگیان اخبار آموزش و پرورش آخرین اخبار آموزش و پرورش آخرین اخبار فرهنگیان اخبار استخدام آموزش و پرورش مدارس غیردولتی برای سال آینده فوق برنامه ها خانواده ها آموزش و پرورش دانش آموزان مدیر مدرسه نیم ساعت هزینه ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۲۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل ۳۰۰ کلاس درس در اردبیل تا پایان سال

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل گفت: در نیمه اول امسال ساخت و تحویل ۳۰۰ کلاس درس در استان اردبیل با همراهی خیران و اعتبارات دولتی پیش‌بینی شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، بهزاد محمدی‌خلفلو عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران در اردبیل، اظهار داشت: امسال بساط مدارس کانکسی بالای 10 دانش‌آموز در قالب طرح شهید پناهی در استان اردبیل برچیده می‌شود و پروژه‌های احداثی در این زمینه با پیشرفت 70 درصد در حال انجام است.

وی از اعلام آمادگی خیر کشوری برای برچیدن مدارس کانکسی در کشور بالای هفت دانش‌آموز خبر داد و تصریح کرد: این خیر در استان اردبیل نیز پنج مدرسه یک و 2 کلاسه را در حال احداث دارد که عمده این واحدهای آموزشی در مناطق محروم در حال احداث است.

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل گفت: در قالب 44 پروژه انتقال مدارس کانکسی به فضاهای آموزشی ایمن در دستور کار است و امیدواریم شرایط مطلوبی را برای تحصیل دانش‌آموزان در مناطق مختلف شهری و روستایی فراهم کنیم.

محمدی‌خلفلو افزود: در شهر اردبیل به یک‌هزار کلاس درس نیاز داریم تا وضعیت موجود بهبود یافته و برای تثبیت این شرایط باید تداوم ساخت واحدهای آموزشی را به ویژه در مناطق مهاجرپذیر نظیر اردبیل و پارس‌آباد شاهد باشیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در افق بلند مدت 10 ساله نیز باید ساخت پنج هزار کلاس درس پیش‌بینی شود تا ما یک شرایط ایده‌آلی را در این حوزه شاهد باشیم.

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل به برگزاری بیست و ششمین جشنواره خیران مدرسه‌ساز در اردبیل اشاره کرد و ادامه داد: 27 اردیبهشت این جشنواره در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار می‌شود تا از ظرفیت خیران و گروه‌های مختلف جامعه برای ساخت مدرسه استفاده کنیم.

محمدی‌خلفلو اضافه کرد: در جشنواره امسال فرآیند را در طول یک هفته انجام می‌دهیم که جمعه این هفته همایش پیاده‌روی با محوریت جشنواره بیست و ششم برگزار خواهد شد و در طول هفته آینده نیز برنامه‌های مختلفی در پاسداشت مشارکت خیران در امر مدرسه‌سازی را نظیر افتتاح پروژه‌های آموزشی و بازدید خیران از مجموعه‌های احداثی شاهد خواهیم بود.

وی بیان کرد: در این هفته تلاش خواهیم کرد تا خیران مدرسه ساز را بیشتر با موضوعات ساخت مدرسه درگیر کنیم تا آنها در قالب مسئولیت اجتماعی بتوانند در کنار سایر کارخانجات، واحدهای تولیدی، نهادها و سازمان‌های متعدد در امر مدرسه‌سازی مشارکت کنند.

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل در ادامه سخنان خود یادآور شد: بیشتر از خیران مدرسه‌ساز، ما به دنبال مدرسه یاران هستیم چرا که هزینه ساخت مدرسه بسیار بالا است و ما از کمک‌های مردمی و گروه‌های مختلف استفاده خواهیم کرد تا تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و تجهیز واحدهای آموزشی را شاهد باشیم.

محمدی‌خلفلو تصریح کرد: سیاست دولت تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام با همراهی خیران و نهادهای مختلف در قالب مسئولیت اجتماعی است تا سرانه فضاهای آموزشی در استان اردبیل به ویژه در چهار شهرستان پارس‌آباد، اردبیل، مشگین‌شهر و خلخال ارتقا یابد.

وی گفت: در همین راستا ساخت 2 هزار کلاس درس جز رویکردهای اصلی محسوب می‌شود که 500 کلاس درس به همت خیران، 500 کلاس درس با اعتبارات ملی و استانی و بیش از یک‌هزار کلاس درس نیز از محل مولدسازی در این استان اجرایی و عملیاتی خواهد شد.

مدیرکل نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس استان اردبیل هدف از برگزاری جشنواره خیران مدرسه‌ساز را قدر دانستن ظرفیت عظیم خیران و احداث واحدها با همت آنها عنوان کرد و افزود: امسال طرح مدرسه‌یاری و جمع‌آوری کمک‌ها و احسانات مردمی را برای ساخت و خرید تجهیزات مورد نیاز هدف‌گذاری کردیم تا بتوانیم بخشی از آسیب‌ها و دغدغه‌ها را رفع کنیم.

محمدی‌خلفلو به ایمن‌سازی واحدهای آموزشی با استانداردهای مورد تاکید در سطح ملی اشاره کرد و ادامه داد: امیدواریم در کنار نوسازی مدارس، راه و شهرسازی نیز در ساخت مدرسه به ازای توسعه واحدهای مسکونی نهضت ملی گام‌های جدی را بردارد.

انتهای پیام/131

  

دیگر خبرها

  • ساخت ۴۳ مدرسه با حدود ۲۰۰ کلاس درس در استان مازندران
  • راه اندازی معاونت پرورشی در مدارس غیرانتفاعی مرکزی
  • تحویل ۳۰۰ کلاس درس در اردبیل تا پایان سال
  • حمایت از معلمان مدارس غیردولتی در قانون جدید این مدارس، مد نظر است
  • هزینه فوق برنامه مدارس غیردولتی در سال تحصیلی جدید ۴۰ درصد شهریه می‌شود
  • برخی شهرک‌های زنجان کمبود مدرسه دارند
  • ۲۰۰ مدرسه بزرگ مقیاس در کشور احداث می‌شود
  • ۲۰۷ کلاس درس در سال ‌۱۴۰۳ ساخته می‌شود
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • تعیین شهریه مدارس غیردولتی براساس الگوی شهریه